Joakim Lundell samarbetar med up’n’coming artisten Amskøld för att ge oss veckans stora hit för dansgolvet. För visst saknar du det mörka, pulserande dansgolvet med tung musik lika mycket som jag efter ett år med pandemi? Då kan du i alla fall få ner en del av abstinensen med singeln Nightfall.

Nordiska Favoriter

Tunga beats och en smittande refräng kommer göra detta till en hit. Om så inte på de stängda dansgolven, men kanske mer på gymmet eller i löparspåret. Det funkar bra för mig också i vilket fall.

Nightfall är skriven av Lundell tillsammans med Calle Hellberg, Nils Rulewski Stenberg, Stig Rästa samt Victor Crone och handlar om att man är ute efter ruset som kommer när man går ut på klubb, ruset somt är det enda botemedlet mot känslor man inte vill känna.

Klicka igång Nightfall och låt den få dig i perfekt gung.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.