Den svenska producentduon Andy Rozz och LL1 blåser de liv i Whitney Houstons klassiker How will I know, tillsammans med sångerskan Miliz bakom mikrofonen. Tillsammans tar de denna hit från 1985 och gör den till en varm och samtidigt lite vemodig klubbdänga som kommer skapa magi på både dansgolvet och i din spellista.

Popmuzik Podcast

”Vi har utan tvekan hittat vår musikaliska passion inom klubbscenen. Det finns så mycket musikaliskt djup och känslor som kan utforskas med de olika verktyg inom dansproduktionen idag, och vi är stolta över att vara en del av den rörelsen.”

Andy Rozz & LL1

Med singeln följer Andy Rozz och LL1 upp After all, som de släppte för knappt en månad sedan.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011