Den svenska producentduon Andy Rozz och LL1 blåser de liv i Whitney Houstons klassiker How will I know, tillsammans med sångerskan Miliz bakom mikrofonen. Tillsammans tar de denna hit från 1985 och gör den till en varm och samtidigt lite vemodig klubbdänga som kommer skapa magi på både dansgolvet och i din spellista.

DOLBY ATMOS

”Vi har utan tvekan hittat vår musikaliska passion inom klubbscenen. Det finns så mycket musikaliskt djup och känslor som kan utforskas med de olika verktyg inom dansproduktionen idag, och vi är stolta över att vara en del av den rörelsen.”

Andy Rozz & LL1

Med singeln följer Andy Rozz och LL1 upp After all, som de släppte för knappt en månad sedan.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011