Tungt!
Shadowkid samarbetar med J.A.E, eller Just As Eric som Erik Höiby tidigare kallade sitt musikprojekt. Resultatet är singeln Alibi och det är verkligen en riktigt dansgolvsrökare vill jag lova. Tunga beat och energi som är på topp levereras tillsammans med läcker melodi och Eriks emotionella röst. Det blir verkligen en perfekt kombination här. Med andra ord, en låt som funkar både på klubben och i din spellista.

Svensk Pop Apple Music

Med Alibi följer Shadowkid upp fjolårets singlar Rude och Strobelights. Jag kan nästan garantera att han har en given hit för oss här. Eller vad säger du?

Följ Shadowkid:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011