En slutar aldrig fascineras av naturen som fenomen. Hur den helt och hållet omsluter vår tillvaro och ibland lämnar oss stumma med tron på magi. Precis den här typen av upplevelse hade Peter Groenwald, då han i början på vårkanten 2020 gick och la sig i stillsamhet för att vakna upp till att en stor lila blomma vecklats ut i den tidigare jord-täckta rabatten. I ett tillstånd av förvirring och inspiration över detta fenomen skrevs låten Come to Life. 

Följ på Apple Music

Låten är vackert skör och inleds nästan som ledmotivet ur en Jane Austin novell. Det låter bräckligt som livet, smått sömnigt men ändå nyfiket och upplyftande på samma gång. Peter Groenwald har verkligen fått till den perfekta produktionen som kompletterar historien bakom singeln. Sluter jag ögonen kan jag verkligen visualiserar ett tydligt händelseförlopp genom låten, från försiktig födelse till fullkomlig explosion och full blom. 

Ta er tillfälle att verkligen sitta i lugn och ro när ni lyssnar på den här låten. Ha dessutom historien i beaktande, så lovar jag att liknande känslor kommer uppstå för er. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.