En slutar aldrig fascineras av naturen som fenomen. Hur den helt och hållet omsluter vår tillvaro och ibland lämnar oss stumma med tron på magi. Precis den här typen av upplevelse hade Peter Groenwald, då han i början på vårkanten 2020 gick och la sig i stillsamhet för att vakna upp till att en stor lila blomma vecklats ut i den tidigare jord-täckta rabatten. I ett tillstånd av förvirring och inspiration över detta fenomen skrevs låten Come to Life. 

Låten är vackert skör och inleds nästan som ledmotivet ur en Jane Austin novell. Det låter bräckligt som livet, smått sömnigt men ändå nyfiket och upplyftande på samma gång. Peter Groenwald har verkligen fått till den perfekta produktionen som kompletterar historien bakom singeln. Sluter jag ögonen kan jag verkligen visualiserar ett tydligt händelseförlopp genom låten, från försiktig födelse till fullkomlig explosion och full blom. 

Ta er tillfälle att verkligen sitta i lugn och ro när ni lyssnar på den här låten. Ha dessutom historien i beaktande, så lovar jag att liknande känslor kommer uppstå för er. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.