En slutar aldrig fascineras av naturen som fenomen. Hur den helt och hållet omsluter vår tillvaro och ibland lämnar oss stumma med tron på magi. Precis den här typen av upplevelse hade Peter Groenwald, då han i början på vårkanten 2020 gick och la sig i stillsamhet för att vakna upp till att en stor lila blomma vecklats ut i den tidigare jord-täckta rabatten. I ett tillstånd av förvirring och inspiration över detta fenomen skrevs låten Come to Life. 

Nordiska Favoriter

Låten är vackert skör och inleds nästan som ledmotivet ur en Jane Austin novell. Det låter bräckligt som livet, smått sömnigt men ändå nyfiket och upplyftande på samma gång. Peter Groenwald har verkligen fått till den perfekta produktionen som kompletterar historien bakom singeln. Sluter jag ögonen kan jag verkligen visualiserar ett tydligt händelseförlopp genom låten, från försiktig födelse till fullkomlig explosion och full blom. 

Ta er tillfälle att verkligen sitta i lugn och ro när ni lyssnar på den här låten. Ha dessutom historien i beaktande, så lovar jag att liknande känslor kommer uppstå för er. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011