Cybergirlfriend är en duo från Los Angeles som består av vännerna Bri Flasch och Kiddest Sinke. De är här aktuella med den energifyllda poplåten Wake up. En låt som inte bara har ett skönt driv utan också den där upplyftande frihetskänslan i arrangemanget som ändå uppskattas i en bra poplåt.

Om Wake up berättar Flash:

Wake up är ett anthem för de som vill packa ihop allt och följa sina drömmar, lämna sin indie-pojkvän eller bara gå ur sängen före middagstid. Bokstavligen handlar Wake up om att vakna upp från ett liv som inte är allt du vill att det ska vara. Vi drömmer varje natt om det liv vi vill ha, men hur många av oss jagar faktiskt drömmen? Den här låten exemplifierar känslorna av spänning, nostalgi och mystiken att gå vidare till något som vi alltid visste manifesterade.”

Det är med andra ord bara att följa med Bra och Kiddest på deras resa mot drömmarna igenom att klicka igång låten här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply