Den finska sångerskan Suad är just nu aktuell med albumet Waves. Från det kan du här än en gång stifta bekantskap med låten White lies som jag helt missade när den släpptes som singel 2019. Men i och med att albumet är nytt och detta är en bra låt så är det ju helt okej att damma av singeln när det ändå var just den låt som sångerskans bolag promotade albumet med.

Du kommer definitivt att uppskatta den medryckande produktionen på låten som är gjord av av sångerskan tillsammans med Lauri Eloranta.
Om singeln berättar sångerskan:

”Temat för låten White lies kretsar kring de val vi gör och ansvaret för våra handlingar. Det handlar inte så mycket om lögnerna som någon annan berättar för oss, utan mer om vår egen varma lögngrotta där vi kan gräva ner oss. Låten uppmuntrar att uppta full kraft i vårt eget liv och att vara mer snäll mot oss själva. Det är en låt som från de mörka hörnen i våra vita lögner vänder sig mot förverkligandet av våra bättre möjligheter.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply