Då är det dags att vända blicken mot Kanada igen. Där vi hittar den stigande stjärnan Jennie Harluk som definitivt är ett namn att lägga på minnet.
Den 19-åriga sångerskan släppte tidigare i somras singeln Party for two, som du även hörde här i bloggen.

Popmuzik Popcast

Nu är hon aktuell med singeln She’s got you som är en mer emotionell och rytmisk poplåt om ett brustet hjärta, som artisten berättar detta om:

”Jag är en ganska öppen person med mina känslor. Men ibland önskar jag att jag inte var så snabb med dessa känslor. Flickan i den här låten skrevs som den typ av person jag önskar att jag kunde vara ibland. Jag önskar att jag kunde dölja hjärtesorg med nonchalanta kommentarer eller stöta på obesvärad när jag blir sårad. Men det är bara inte jag. Så den här låten är mitt sätt att ställföreträdande leva genom en melodi. Det är sarkastiskt, småaktigt, ensamt, argt och lite hjärtskärande på en gång. Jag tror att det förkroppsligar några av sorgens stadier i ett uppbrott och de olika hanteringsmekanismerna för att hantera.”

She’s got you är skriven av artisten tillsammans med Chris Bull och Sam Willows och herrarna har även producerat låten.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.