Den brittisk-iranske sångaren, låtskrivaren och kompositören Sena Verdi är personen bakom artistnamnet Lyonheart. Under sina år har han jobbat med akter som BT, Chicane och Paul Oakenfold för att nämna några. Här är han dock aktuell med en singel under eget namn.

Nordiska Favoriter

Walden Woods är en emotionell elektronisk poplåt med snyggt arrangemang och trollbindande melodi. En låt som enligt artisten handlar om att agera dåraktigt på ett ställe långt, långt borta. Gillar sagoinramningen av beskrivningen där.

Låten är första i en rad nya singlar som artisten ska släppa de kommande 12 månaderna. Så om du uppskattar Walden Woods kommer du snart at få höra mer.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011