Den brittisk-iranske sångaren, låtskrivaren och kompositören Sena Verdi är personen bakom artistnamnet Lyonheart. Under sina år har han jobbat med akter som BT, Chicane och Paul Oakenfold för att nämna några. Här är han dock aktuell med en singel under eget namn.

DOLBY ATMOS

Walden Woods är en emotionell elektronisk poplåt med snyggt arrangemang och trollbindande melodi. En låt som enligt artisten handlar om att agera dåraktigt på ett ställe långt, långt borta. Gillar sagoinramningen av beskrivningen där.

Låten är första i en rad nya singlar som artisten ska släppa de kommande 12 månaderna. Så om du uppskattar Walden Woods kommer du snart at få höra mer.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011