Då var det dags att upptäcka den debuterande trion The Lightning Kids här i bloggen.

Popmuzik Lover

Bandet består av Emma Ballantine, Darryn McHardie och Jonny Spalding från Storbritannien. Tillsammans skapar de varm och medryckande pop som färgats av 80-talssynthar, elgitarrer och den magiska ljudbild en vacker solnedgång i Kalifornien kan skapa. Man skulle kunna jämföra musiken likt en korsbefruktning av The 1975 och Fleetwood Mac.

Debutsingeln heter Ride och ger oss ovan nämnda beskrivning i form av varm retropop som tar oss tillbaka till 80-talets amerikanska västkust. Lite som ett givet soundtrack till en film av John Huges. Det är något med den romantiska 80-talsstilen som jag verkligen älskar. Ride fick mig att att drömma mig bort för en stund.

Just nu arbetar The Lightning Kids på deras fullängdare som släpps senare i år. Men fram tills dess kan vi hålla fast vid den oändliga sommarens minnen tillsammans med singeln Ride.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.