Danica Dora från Nashville är här aktuell med singeln Real thing. En behaglig poplåt med en 60-tals retrokänsla i produktionen vilket jag uppskattade. Låten i sig skrev Danica Dora i början av ett förhållande när allt är spännande, nykär och lite oroligt på samma gång.

Favoriter Apple Music

Låten är producerad av sångerskan tillsammans med Kai Welch.
Sångerskan berättar:

”Kai Welch, (vän / sångförfattare / producent / turnémusiker med Kacey Musgraves) producerade detta spår för mig i hans charmigt ojämna vardagsrum fylld med förföriskt åldrade instrument. Inledningsvis bestämde vi oss för att bara spela in piano och sång men det slutade med att vi hade så kul att vi gjorde en full produktion den dagen.”

Du hör det charmiga resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.