Elektronisk lekfullhet och otrolig pop-nerv. Kanadensiska Virginia To Vegas skapar magisk stämning när han ger oss den Break up with that guy. Till upplyftande produktion och svävande vokaler får vi regelrätt radiopop som flirtar med en nostalgisk vibb. Känd för elektroniska arrangemang och hookiga melodier är den aktuella låten inget undantag. Med flertalet platinasäljande singlar i ryggen känns det som sångaren har receptet för framgång. Nysläppta Break up with that guy skrevs efter en sen utekväll i Nashville när artisten fick ett samtal om en låtskrivarsession och vips så blev det en självklar hit.

Svensk Pop Apple Music

”Att vara trött och lullig visade sig vara rätt sinnesstämning för en rolig låt som inte tar sig själv på för stort allvar.

Virginia To Vegas

Ursprungligen tänkt för en annan artist var det Baker själv som satte stopp för att den skulle lämna hans ägo och idag fullkomligt älskar han låten.

Följ Virginia To Vegas på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011