Elektronisk lekfullhet och otrolig pop-nerv. Kanadensiska Virginia To Vegas skapar magisk stämning när han ger oss den Break up with that guy. Till upplyftande produktion och svävande vokaler får vi regelrätt radiopop som flirtar med en nostalgisk vibb. Känd för elektroniska arrangemang och hookiga melodier är den aktuella låten inget undantag. Med flertalet platinasäljande singlar i ryggen känns det som sångaren har receptet för framgång. Nysläppta Break up with that guy skrevs efter en sen utekväll i Nashville när artisten fick ett samtal om en låtskrivarsession och vips så blev det en självklar hit.

Popmuzik Podcast

”Att vara trött och lullig visade sig vara rätt sinnesstämning för en rolig låt som inte tar sig själv på för stort allvar.

Virginia To Vegas

Ursprungligen tänkt för en annan artist var det Baker själv som satte stopp för att den skulle lämna hans ägo och idag fullkomligt älskar han låten.

Följ Virginia To Vegas på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011