Ally Hills har sedan hon startade sin YouTube-kanal 2012 varit en stark och viktig röst inom HBTQ-samhället. Där har Ally kombinerat humor med sina historier som HBTQ med musik. Under åren har hon bland annat haft hits med låtar som Space, Wrong och Not now.

Popmuzik Podcast

Nu är artisten aktuell med singeln ManipuLIES.
Texten skrevs av Allys flickvän när hon var 10 år gammal och nu 14 år senare får texten möta publiken tillsammans med Allys sång och musik.
Texten i sig handlar om att stå emot den som bara ser kärleken som ett spel. Att känna igen alla varningssignalerna som dyker upp och helt enkelt inte manipuleras av den som bara vill ha dig för sin egna vinnings skull.

Om singeln berättar Ally:

”Jag trodde aldrig att jag faktiskt skulle släppa ManipuLIES eftersom den gjordes bara för skojs skull. Efter att ha hittat några barndomsminnen skickade min flickvän mig ett foto av texter hon hade skrivit när hon var 10 och den kvällen gjorde jag dem till en låt som jag gav till henne på vår tredje dejt nästa dag. Vad beträffar innebörden är texten ganska rak, men när allt kommer till kritan är låten helt enkelt ett sentimentalt inre skämt mellan henne och mig mer än något annat.”

Följ Ally Hills på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011