Den brittiska sångerskan RAYE samarbetar med den amerikanska rapparen 070 Shake på singeln och monsterhiten Escapism. Låten är skriven av artisterna tillsammans med producenten Mike Sabath och släpptes under hösten som tredje singeln från sångerskans album My 21st Century Blues.

Dolby Atmos

Efter att ha blivit viral på TikTok hamnade Escapism på andraplatsen på den brittiska singellistan och med det blev den RAYEs största hit än så länge. Inte konstigt kanske, då det är en grym poplåt. En låt som byggs upp från ett skönt hiphop-beat som förstärks av ett pianoarrangemang och stark melodi. Det är pop och urbant, och känns passande för de flesta.

Följ RAYE på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.