AramEmanuel är tillbaka för att följa upp debuten Läppar som de släppte i somras.
Nya singeln heter Sarah och är duon parafrasering av Mauro Scoccos klassiska hit med samma namn. Här berättas den från ”andra mannens” perspektiv och blir en låt om den ouppnåeliga, idoliserade ofta olyckliga kärleken.
Personligen gillar jag tanken bakom låten. Att återvända till en klassisk historia och låta oss återuppleva den ur en annan vinkel.

Svensk Pop

Produktionen är snyggt soulig och behagligt medryckande med sin funkiga stil. Sången mjuk och urban med en korsning mellan pop och rap. Som att ta Scoccos klassiska historia och sätta den i nutid. Imponerande.

Jag träffade Aram Al Nashéa och Emanuel Hjelm via Zoom för en intervju, där de kunde berätta mer om deras samarbete samt nya singeln.

Du hör singeln Sarah här i bloggen:

Bandet har även släppt en kosmiskt funkig remix på låten för den som vill uppleva en annan stil av Sarah. Du hör resultatet här nedan.

Följ AramEmanuel på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.