AramEmanuel är tillbaka för att följa upp debuten Läppar som de släppte i somras.
Nya singeln heter Sarah och är duon parafrasering av Mauro Scoccos klassiska hit med samma namn. Här berättas den från ”andra mannens” perspektiv och blir en låt om den ouppnåeliga, idoliserade ofta olyckliga kärleken.
Personligen gillar jag tanken bakom låten. Att återvända till en klassisk historia och låta oss återuppleva den ur en annan vinkel.

Favoriter Apple Music

Produktionen är snyggt soulig och behagligt medryckande med sin funkiga stil. Sången mjuk och urban med en korsning mellan pop och rap. Som att ta Scoccos klassiska historia och sätta den i nutid. Imponerande.

Jag träffade Aram Al Nashéa och Emanuel Hjelm via Zoom för en intervju, där de kunde berätta mer om deras samarbete samt nya singeln.

Du hör singeln Sarah här i bloggen:

Följ AramEmanuel på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.