Solå från Bergen är här aktuell med singeln Last lines. En låt som sångerskan skrivit tillsammans med Vetle Junker som även producerat.

Favoriter Apple Music

Resultatet är en riktigt stark poplåt som bygger upp med sin elektroniska inledning och blommar ut tillsammans med ett symfonisk arrangemang. Älskar verkligen hur låten byggs upp och melodin är magi. Lägg sedan till vemodet i sången medan vi för höra hur en relation dör ut.

Solå berättar för bloggen.

”När du älskar någon är det svårt att erkänna att förhållandet mellan er inte fungerar. Last lines är insikten att kärlek inte räcker, när de solida grunden i din relation slutade fungera. Som jag beskriver i texterna kan det ibland kännas som att ni två står på olika öar och inte kan bygga broar för att lösa vad som helst problem du kan ha. Last lines är sista adjö till den där personen.”

Last lines är tagen från kommande EP:n Feel What I Feel.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.