Solå från Bergen är här aktuell med singeln Last lines. En låt som sångerskan skrivit tillsammans med Vetle Junker som även producerat.

Nordiska Favoriter

Resultatet är en riktigt stark poplåt som bygger upp med sin elektroniska inledning och blommar ut tillsammans med ett symfonisk arrangemang. Älskar verkligen hur låten byggs upp och melodin är magi. Lägg sedan till vemodet i sången medan vi för höra hur en relation dör ut.

Solå berättar för bloggen.

”När du älskar någon är det svårt att erkänna att förhållandet mellan er inte fungerar. Last lines är insikten att kärlek inte räcker, när de solida grunden i din relation slutade fungera. Som jag beskriver i texterna kan det ibland kännas som att ni två står på olika öar och inte kan bygga broar för att lösa vad som helst problem du kan ha. Last lines är sista adjö till den där personen.”

Last lines är tagen från kommande EP:n Feel What I Feel.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011