Den Sydney-baserade svenska sångerskan Mila Nile kunde du senast höra här i bloggen när hon släppte Break my heart to the beat i höstas. Nu är Mila aktuell med singeln Too much like love som släpptes idag. En charmig poplåt med lite drömliknande och rytmisk produktion som jag uppskattade.

Apple Music

Låten i sig är en en romantisk anti-kärlekslåt om att försöka att inte bli känslomässigt involverad i ett förhållande och ändå misslyckas…

”Det är en skimrande poplåt som skulle kunna data ett soundtrack till en sött montage från en 500 Days Of Summer-liknande romantisk komedi, inspirerad av mitt förhållande till min låtskrivarpartner. Vi träffades vid en tidpunkt då vi båda var fast beslutna att förbli singlar och oberoende, men ändå ge det hela ett försöka eftersom vi kanske kunde falla för varandra trots allt. Oops.”

Too much like love är producerad av den Los Angeles-baserade producenten HVTCH och du kan höra resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.