Brittiska Shadowbanned samarbetar med Adam Divine på singeln North Star. Låten i sig är tagen från albumet Shadow Sides som släpps på Bandcamp, men släpps på streamingtjänsterna som en EP under namnet North Star.

Svensk Pop Apple Music

Med singeln North Star får vi medryckande indiepop som gav mig lite känsla av 90-tal, vilket alltid är trevligt. För visst får även du lite känsla av Brian Molko från Placebo i sången?

Polstjärnan är ju den fasta stjärnan i norr som gör att vi kan navigera över den nordliga delen av planeten. Här får den vara synonym till de saker som söker vår uppmärksamhet, så som hjärtats sanna önskningar och oföränderliga idéer.

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011