BBY LIZA fortsätter att imponera med sina singlar. Senast ut är R&B-poplåten Boy U Trippin. Där vi får kaxig och skönt rytmisk pop där stark melodi och tunga rytmer skapar ännu en hit för artisten.

Popmuzik Lover

”Jag vill att min publik ska kunna känna igen sig i vissa texter och kunna festa till andra av mina låtar. Låtar man kan dansa till och även låtar som har mycket attityd brukar få mig att må bättre.”

BBY LIZA

Ja, det är precis det som BBY LIZA levererar med sin nya singel.
Du hör Boy U Trippin här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.