pop

Mila Nile – Break my heart to the beat

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Tillsammans med Simon Brock har den australiensiska sångerskan Mila Nile skrivit ännu en hit i form av Break my heart to the beat. Med en härligt pulserande produktion och melodi som osar hit medan sångerskan sjunger om att dansa bort sorg och elände, vilket definitivt kan vara en bra kur för det.

Sångerskan berättar:

Break my heart to the beat är inspirerad av en tid i mitt liv när jag kände mig så överväldigad av att ha förlorat någon att jag fick en slags utomkroppslig upplevelse och jag befann mig på en fest där jag dansade som en galning. Jag är fascinerad av idén om hur vi hittar sätt att hantera känslomässigt dränerande upplevelser och hur ofta människor vänder sig till musik för att hjälpa dem att hantera, eller tillfälligt fly, saker som är omöjliga att förstå.”

Med singeln Break my heart to the beat vill Mila få oss att känna samma känsla att just vilja dansa. Det är som sagt ett bra sätt att få tankarna på något annat och är det till en bra poplåt så är det liksom ännu bättre.Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.