Hejdå universum! Ja, det kan låta lite dramatiskt kanske. Men gräver vi lite djupare bakom denna till synes iögonfallande titel finner vi en djupare spirituell innebörd. I singeln Goodbye, universe talar nämligen artisten Fredman om att bryta sig loss från de beslut som universum fattar åt en ibland. För visst är det så att man ibland tänker att man vill ta sitt eget öde i egna händer?

Popmuzik in Dolby Atmos

Singeln markerar den första från artistens EP som kommer senare i år och blandar organiska inslag med en tyngdlöst svävande känsla. Helt klart överensstämmande med temat. Galet förtjust i falsett är detta helt klart en låt i min smak.

Ordspråket ”allt händer av en anledning” i all ära. Men du har bara ett liv så greppa tag i det för jössenamn. Det har i alla fall inte fredman gjort som förutom att skapa grym popmusik släpper den helt independent.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.