Hejdå universum! Ja, det kan låta lite dramatiskt kanske. Men gräver vi lite djupare bakom denna till synes iögonfallande titel finner vi en djupare spirituell innebörd. I singeln Goodbye, universe talar nämligen artisten Fredman om att bryta sig loss från de beslut som universum fattar åt en ibland. För visst är det så att man ibland tänker att man vill ta sitt eget öde i egna händer?

Popmuzik Podcast

Singeln markerar den första från artistens EP som kommer senare i år och blandar organiska inslag med en tyngdlöst svävande känsla. Helt klart överensstämmande med temat. Galet förtjust i falsett är detta helt klart en låt i min smak.

Ordspråket ”allt händer av en anledning” i all ära. Men du har bara ett liv så greppa tag i det för jössenamn. Det har i alla fall inte fredman gjort som förutom att skapa grym popmusik släpper den helt independent.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011