Hejdå universum! Ja, det kan låta lite dramatiskt kanske. Men gräver vi lite djupare bakom denna till synes iögonfallande titel finner vi en djupare spirituell innebörd. I singeln Goodbye, universe talar nämligen artisten Fredman om att bryta sig loss från de beslut som universum fattar åt en ibland. För visst är det så att man ibland tänker att man vill ta sitt eget öde i egna händer?

Popmuzik Lover

Singeln markerar den första från artistens EP som kommer senare i år och blandar organiska inslag med en tyngdlöst svävande känsla. Helt klart överensstämmande med temat. Galet förtjust i falsett är detta helt klart en låt i min smak.

Ordspråket ”allt händer av en anledning” i all ära. Men du har bara ett liv så greppa tag i det för jössenamn. Det har i alla fall inte fredman gjort som förutom att skapa grym popmusik släpper den helt independent.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.