Alba James tar med oss till ett spännande och lekfullt musiklandskap när hon här släpper singeln You belong to me. Med bland annat flöjt och klarinett tillsammans med feta trummor och gitarr blir låten till en härlig musikupplevelse som liksom känns som hämtad från en Tim Burton-film. Jag tyckte ju detta var väldigt härligt när musiken liksom tar en till platser man inte upplevt tidigare.

Svensk Pop Apple Music

Låten i sig skrevs efter en dröm sångerskan hade och tar upp tema som besatthet och galenskap, medan man själv väntar på att ens älskare ska komma hem. Även det känns härligt filmiskt skulle jag säga.

Singeln You belong to me spelades in, mixades och mastrades i Nordic Sound Labs i Skara och musikvideon till låten fångar känslan och temat i låten med väntan, tarotkort och dockteater. För regin står sångerskan och Oskar Andersson.

Alba James kommer ursprungligen från Frankrike och bor numera här i Sverige. Sedan debutsingeln One in a million 2020 har det blivit en knippe singlar genom åren. Senast var det låten Everything ! som släpptes förra sommaren.

Om du uppskattar bredden av poplåtar som lyfts fram i Popmuzik så tycker jag du ska stötta arbetet med bloggen som Patreon. Då bloggen inte har några annonser eller rika finansiärer i ryggen är det ett fint sätt att se till att Sverige faktiskt har en popblogg med öppet sinne för popmusik och som kan lyfta fram spännande artister.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011