Den nederländska duon HAEVN består av låtskrivaren Marijn van der Meer och filmkompositören Jorrit Kleijnen. Tillsammans är just nu aktuella med EP:n Holy Ground. Från den kan du här höra fokusspåret Kite in a hurricane.
Här bjuder duon oss på en mjuk och varm poplåt med upplyftande känsla. En känsla som får symbolisera lite av en trygghet i kaotisk värld. På det hela är det väldigt skön och lite retrodoftande indiepop som herrarna erbjuder oss här. Så lyssna och njut här nedan.

Svensk Pop Apple Music
Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011