William Hellström och hans Vita Bergen jobbar just nu mot albumet Another Day in Paradise som släpps den 12:e Mars. Ett album som handlar om att försöka sitt allra bästa men ändå komma på andra plats, bakom någon annan.

Apple Music

Från plattan kan du här lyssnade på den The Killers-doftande singeln Hold on kid. Medryckande och härligt stor produktion som uppmanar oss att höja blicken och försöka se vad som väntar runt hörnet. För även om man hamnar i en jobbig period så kommer snart det där ljuset i tunneln.

William berättar för bloggen:

”Oavsett hur mycket svårigheter man stöter på, även om allt som är bra lämnar en, så finns det ett ljus någonstans där framme. Hold on kid handlar om det. 2020 skulle egentligen ha inneburit albumsläpp, festivalsväng, europaturné med nya agenter etc, men ärligt talat har det känts så främmande att släppa musik det här året, eller synas över huvud taget för den delen. Det har funnits viktigare saker. Nu börjar jag se ljuset i tunneln och Hold on kid är en rakt igenom glad låt. Allt måste bli bra till slut. Som B-sida släpps en cover på Tityo och Kleerups Longing for lullabies.
Kleerup tyckte att den var ok, så det var ju bra.”

Själv tyckte jag ju detta var riktigt nice. Men just låtar med upplyftande produktion och en stor refräng överlag är ju sådant jag lätt går igång på.
Du får se vad du själv tycker här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.