Trion Middle Kids från Sydney jobbar just nu mot sitt andra album Today We’re The Greatest. Från det har de släppt singeln R U 4 me? som släpptes i höstas. Nu är det dags för singel nummer två: Questions. Här bjuder Hannah Joy, Tim Fitz och Harry Day på en medryckande poplåt med skön rytmik medan sångerskan sjunger om koncepten av ärlighet och intimitet.

Favoriter Apple Music

Joy berättar för bloggen:

“Jag brukade dricka mycket och de flesta av mina tidigare förhållanden kretsade runt det. Jag tror att vi aldrig riktigt kände varandra på grund av detta. Questions handlar om människor som är med varandra men aldrig blir riktigt nära. Folk som är i relationer kan ibland sluta ställa frågor till varandra, eftersom de är obekväma och förvirrande. Ibland undrar man kan vi ens vara ärliga mot varandra när vi oftast inte är ärliga mot oss själva?” 

Albumet Today We’re The Greatest släpps den 19:e Mars och är producerat av Lars Stalfors.

Till Questions släpper bandet även en musikvideo som regisserats av W.A.M Bleakly.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011