Här är det dags att stifta bekantskap med Diana Pilquist.
Diana är en 16-årig sångerska som just nu går sitt första år på Rytmus musikgymnasium här i Göteborg. Hon är här aktuell med singeln Three time’s a charm. En medryckande och upplyftande poplåt med bubblande känsla som jag tyckte var charmig. På låten sjunger Diana om vänskap som känner som mer än bara vänskap. När man undrar om den andre känner samma.
Helt klart en låt som man skulle kunna förvänta sig höra i kommande säsongen av High School Musical The Musical The Series tillsammans med ett snyggt dansnummer. Väldigt härlig låt!

Diana berättar för bloggen.

”Jag skrev denna låten i maj 2020. Saker som man alltid har brukat göra vanligtvis, satte pandemin stopp för. Jag har de senaste åren upprätt mycket med sång och dans, men pandemin ställde in alla mina event som var planerade. Jag hade helt plötsligt massa mer tid. Så istället för att inte göra någonting av den fria tiden som jag hade på mina händer, så skrev jag mer och mer musik, och en vacker dag kom Three time’s a charm

Jag skrev denna låten väldigt snabbt. Som jag kommer ihåg det, så skrev jag hela låten på bara en dag. Jag tror att jag väldigt plötsligt kom på första raden av låten, diggade det, och fort satte mig vid pianot och började spela till melodin jag sjöng. Sen flöt det på och jag fortsatte skriva, och senare på kvällen hade jag en klar låt!”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply