Emma McGrath är just nu aktuell med EP:n Settled In Motion (Silent Minds Pt. 3). Från den kan du här lyssna på singeln Paradise. En låt där sångerskan sjunger om det svåra att hitta någon att älska. Om hur hennes yrke som musiker gör att mycket blir åsidosatt och det är svårt att skapa relationer.
Sångerskan berättar:

Nordiska Favoriter

”Jag tror att jag utvecklade detta tänkesätt där musik alltid kom i vägen för mina vänskap. Jag missade alltid födelsedagsfester eller andra slumpmässiga saker och med tiden skulle jag sakta tappa kontakten med människor. Så jag antar att den här låten handlar om att hitta någon du älskar, men att vara rädd för att den inte fungerar och alltid förutsätta att du vet hur den kommer att sluta. Kanske är det ett slags skydd.”

EP:n Settled In Motion (Silent Minds Pt. 3) innehåller även singlarna Say something, Mad about it och Getaway train som inför EP-releasen fått fin uppmärksamhet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.