Emma McGrath är just nu aktuell med EP:n Settled In Motion (Silent Minds Pt. 3). Från den kan du här lyssna på singeln Paradise. En låt där sångerskan sjunger om det svåra att hitta någon att älska. Om hur hennes yrke som musiker gör att mycket blir åsidosatt och det är svårt att skapa relationer.
Sångerskan berättar:

”Jag tror att jag utvecklade detta tänkesätt där musik alltid kom i vägen för mina vänskap. Jag missade alltid födelsedagsfester eller andra slumpmässiga saker och med tiden skulle jag sakta tappa kontakten med människor. Så jag antar att den här låten handlar om att hitta någon du älskar, men att vara rädd för att den inte fungerar och alltid förutsätta att du vet hur den kommer att sluta. Kanske är det ett slags skydd.”

EP:n Settled In Motion (Silent Minds Pt. 3) innehåller även singlarna Say something, Mad about it och Getaway train som inför EP-releasen fått fin uppmärksamhet.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.