Den australiensiska artisten Elizabeth ger oss filmisk pop med sin senaste singel Happier now. En vacker och vemodig låt där artisten sjunger om känslan after att ha fått sitt hjärta krossat. Allt producerat till en drömliknande och behagligt svävande poplåt.
Om låten berättar artisten.

Skicka in din musik

Happier now handlar om känslorna som kommer efter ett hjärtesorg, du vet, du blir bättre, du är friskare, du kommer inte att falla samman om du ser ditt ex på en fest. Men du börjar också få den rosa nostalgin efter ett förhållande som inte var bra och undrar vad som kunde ha varit om du hade kunnat få det att fungera.”

Happier now är skriven av Elizabeth samt producerad av Konstantin Kersting. Du hör det fina resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011