Livet är till för att upptäcka, lära och till viss del ångra och göra bättre. Men ibland hade jag önskat att jag kunde åkta tillbaka till en yngre version av mig själv och säga att allting kommer lösa sig. Alla är vi individer som söker svar I olika delar av livet, så genom låten Who I am önskar Maura Whitman komma ett steg närmare själupptäckande.

Nordiska Favoriter

Who I am är en låt som är tillägnad mitt yngre jag, en tjej som kämpade för att passa in, höll sina tankar tysta och brydde sig mer om andras godkännande än att vara hennes autentiska jag.”

Maura Whitman

Personligen älskar jag låtar som har en personlig förankring och känns råa och ärliga. Att det därtill finns ett budskap om att hitta sig själv och sitt eget värde gör mig ännu mer känslomässigt investerad i denna vackra låt. Med den aktuella singeln önskar artisten sända ett budskap om att vara sig själv oavsett vad någon tycker eller tänker. Något jag absolut ställer mig bakom.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

KMR Studios
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.