Livet är till för att upptäcka, lära och till viss del ångra och göra bättre. Men ibland hade jag önskat att jag kunde åkta tillbaka till en yngre version av mig själv och säga att allting kommer lösa sig. Alla är vi individer som söker svar I olika delar av livet, så genom låten Who I am önskar Maura Whitman komma ett steg närmare själupptäckande.

Favoriter Apple Music

Who I am är en låt som är tillägnad mitt yngre jag, en tjej som kämpade för att passa in, höll sina tankar tysta och brydde sig mer om andras godkännande än att vara hennes autentiska jag.”

Maura Whitman

Personligen älskar jag låtar som har en personlig förankring och känns råa och ärliga. Att det därtill finns ett budskap om att hitta sig själv och sitt eget värde gör mig ännu mer känslomässigt investerad i denna vackra låt. Med den aktuella singeln önskar artisten sända ett budskap om att vara sig själv oavsett vad någon tycker eller tänker. Något jag absolut ställer mig bakom.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011