Härligt medryckande pop på en pianogrund får vi av den kanadensiska artisten Emily Jean Flack som här släpper singeln Goldie.

Nordiska Favoriter

Artisten i sig är en stigande stjärna på den kanadensiska stjärnhimlen och som berättar detta om sitt musikaliska uppvaknande:

”Att växa upp med keltisk musik gav mig elden. Att lyssna på country och folk gav mig själen. Efterliknade kvinnliga sångare som Ella Fitzgerald, Celine Dion, Enya och Allison Krauss — jag började drömma. Sedan började jag skriva och därifrån började saker kollidera.”

Nya singeln Goldie handlar om att sluta vara försiktig och istället vara sig själv. Allt producerat till en härligt medryckande poplåt som bjuder upp till dans. Produktionen av Family of Things är färgad av 80-talet där låten ger en smittsam och härlig känsla. Så klicka igång Goldie här nedan och låt Emily få upp din puls.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.