Härligt medryckande pop på en pianogrund får vi av den kanadensiska artisten Emily Jean Flack som här släpper singeln Goldie.

Svensk Pop Apple Music

Artisten i sig är en stigande stjärna på den kanadensiska stjärnhimlen och som berättar detta om sitt musikaliska uppvaknande:

”Att växa upp med keltisk musik gav mig elden. Att lyssna på country och folk gav mig själen. Efterliknade kvinnliga sångare som Ella Fitzgerald, Celine Dion, Enya och Allison Krauss — jag började drömma. Sedan började jag skriva och därifrån började saker kollidera.”

Nya singeln Goldie handlar om att sluta vara försiktig och istället vara sig själv. Allt producerat till en härligt medryckande poplåt som bjuder upp till dans. Produktionen av Family of Things är färgad av 80-talet där låten ger en smittsam och härlig känsla. Så klicka igång Goldie här nedan och låt Emily få upp din puls.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011