Singer-songwritern Sam Johnson är just nu aktuell med EP:n Are We There Yet? som bland annat innehåller de tidigare singlarna Changes, Ninteteen och Peter Pan. Från EP:n kan du här lyssna på låten Shoulder to cry on. En låt där sångaren tänker tillbaka på en relation och hur han försökte vara ett stöd för kvinnan. Sångaren berättar:

”Jag skrev låten för någon jag träffade för ett tag sedan. Det varade inte så länge, men det var trevligt medan det gjorde det. Det var den vanliga situationen när någon från det förflutna påverkade nutiden. Hon hade många väggar och ville inte bli sårad igen. Jag antar att refrängens definierande text ”When all you’ve ever known, has left you on your own, I’ll be your shoulder to cry on” var ett försök att ge henne lite tröst att jag inte skulle göra detsamma. Jag tycker inte att det fungerade särskilt bra.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.