Singer-songwritern Sam Johnson är just nu aktuell med EP:n Are We There Yet? som bland annat innehåller de tidigare singlarna Changes, Ninteteen och Peter Pan. Från EP:n kan du här lyssna på låten Shoulder to cry on. En låt där sångaren tänker tillbaka på en relation och hur han försökte vara ett stöd för kvinnan. Sångaren berättar:

DOLBY ATMOS

”Jag skrev låten för någon jag träffade för ett tag sedan. Det varade inte så länge, men det var trevligt medan det gjorde det. Det var den vanliga situationen när någon från det förflutna påverkade nutiden. Hon hade många väggar och ville inte bli sårad igen. Jag antar att refrängens definierande text ”When all you’ve ever known, has left you on your own, I’ll be your shoulder to cry on” var ett försök att ge henne lite tröst att jag inte skulle göra detsamma. Jag tycker inte att det fungerade särskilt bra.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011