Artifact Collective är en kvintett från Köpenhamn som släpper R&B-driven pop, vilket de gjort under de senaste två åren. Bland annat fick de en bra skjuts direkt med debuten Light blue när den släpptes 2018.

Följ på Apple Music

Nu är de aktuella med singeln Free solo. En låt som hämtar inspiration från dokumentärfilmen med samma namn om friklättraren Alex Honnold som ska bestiga den 910 meter höga vertikala klippformationen El Capitan i Yosemite National Park i Kalifornien. Då helt utan säkerhetsrep…
Så den känslan, allt eller inget – leva eller dö, ville bandet fånga i denna funkiga poplåt, fast istället för att klättra berg är det att besegra kärleken.

Skön känsla, mjuk sång och läcker produktion fick mig att få upp ögonen för denna låt. Så ge den gärna en lyssning eller två.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.