Att få älska den man älskar är temat när Isak Danielson här tolkar Jeremiah Lloyd Harmons låt Almost heaven. Vackert, som alltid när Isak framför en låt, men extra starkt blir det tillsammans med videon. Här får vi några nedslag hos två män som visar kärlek till varandra, men också pratar lite svårmodigt om just kärleken. Musikvideon och sättet den är filmad på ger en känsla av en västkustversion av Call Me By Your Name.

Popmuzik Podcast

Om låten berättar Isak:

”Första gången jag hörde den här låten blev jag helt tagen. Melodin, texten, musiken… det kändes som en sådan låt jag önskar att jag själv skrivit. Jag ringde Jeremiah och pratade om låten, vad den betydde för honom. I videon ville jag lyfta fram hans historia som jag också känner är viktig att prata om, att alla ska ha rätt att älska vem de vill, hur de vill, när de vill.”

Även Jeremiah blev väldigt nöjd med resultatet utropade han under helgen på Instagram.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011