Videon till All you pretty things inleds med att den är tillägnad alla de som dog i massakern på nattklubben Pulse i Orlando. En händelse som ristats in i medvetandet hos många homosexuella sedan händelsen 2016. Ett hatbrott riktat mot just homosexuella som bara ville dansa tillsammans.

Popmuzik Lover

I videon får vi sedan se Darren Hayes i neonljus och laser medan han danar för att minnas dessa människor som miste livet. Jag tycker ju Darren träffar helt rätt här. All you pretty things är disco att gråta till. Det är dansant och vemodigt och då videon är originalversionen av låten och inte radioversionen så får vi en lång instrumental avslutning som gjord för att dansa oss igenom hela natten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.