Med singeln Tonight vill Annelle Staal hylla Pride-månaden när artisten sjunger om att falla för någon vid lägerelden. Något som sångerskan berättar att hon ofta gjorde under high school.

Popmuzik Popcast

”Jag har många fina minnen av att låta mitt sinne flöda med möjligheterna för en ny person och ett nytt liv. Som en ung homosexuell i garderoben, som bodde i södern, så var de där tankarna ibland om en annan flicka. Som en ung vuxen lärde jag mig att att omfamna min identitet, mina tankar reser tillbaka till dessa ögonblick.”

Tonight bjuds vi på en upplyftande poplåt med EDM-doftande produktion medan låten blommar ut i sitt pianosound och sköna rytm. Verkligen den där filmiska och härliga Pride-låten vi alla behöver i våra liv.

För att bygga på känslan i låten får vi en fin musikvideo som visar upp de där känslorna och gemenskapen kring elden. Mys.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.