Med singeln Tonight vill Annelle Staal hylla Pride-månaden när artisten sjunger om att falla för någon vid lägerelden. Något som sångerskan berättar att hon ofta gjorde under high school.

Popmuzik Lover

”Jag har många fina minnen av att låta mitt sinne flöda med möjligheterna för en ny person och ett nytt liv. Som en ung homosexuell i garderoben, som bodde i södern, så var de där tankarna ibland om en annan flicka. Som en ung vuxen lärde jag mig att att omfamna min identitet, mina tankar reser tillbaka till dessa ögonblick.”

Tonight bjuds vi på en upplyftande poplåt med EDM-doftande produktion medan låten blommar ut i sitt pianosound och sköna rytm. Verkligen den där filmiska och härliga Pride-låten vi alla behöver i våra liv.

För att bygga på känslan i låten får vi en fin musikvideo som visar upp de där känslorna och gemenskapen kring elden. Mys.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.