Kaylee Federmann är en amerikansk sångerska som spelat in låtar sedan hon var 16 år ung. Numera går sångerskan på Berklee School of Music och släppte singeln Hero i våras. Nu är hon aktuell med den medryckande poplåten I’ll follow. En låt som inspirerats av filmen Molly’s Game. Sångerskan berättar:

Apple Music Svensk Pop

”Jag skrev I’ll follow för ungefär tre år sedan och sedan dess har den redigerats och skrivits om för att bli vad den nu är. Låten inspirerades av filmen Molly’s Game. Filmen handlar om en olympisk skidåkare som drabbas av en olycka och inte kan tävla längre. Hon slutar i Los Vegas och driver ett illegalt underjordiskt hasardspel på vilket hon tjänar miljoner. Låten är tänkt att fånga idén att följa en känsla av mysterium, fara och spänning. Adrenalinet att utforska en helt ny värld utan att tveka, helt enkelt följa energin dit den kan leda.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.