Uppsalabandet The Search är just nu aktuella med albumet Heart’s Racing, som är bandets trettonde i ordningen sedan de bildades 1999. Här nedan kan du lyssna på den mer poppiga låten Replacement från albumet. En låt med stor känsla i produktionen och ögonblicklig popmelodi som kryddats av The Edge-gitarrer. Låten handlar om ett andrahandsalternativ till människa som vittnar en stormig relation på avstånd och som erbjuder stabilitet och mellanmjölk som alternativ, ifall föremålet för kärleken finner det vara en mer spännande idé.

Apple Music Svensk Pop

Låten, och albumet i helhet, är skriven och producerad av frontmannen Razmig Tekeyan och du hör resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.