Uppklädd i en skimrande indiepopskrud är yesPer. tillbaka med den läckra singeln Repeat. Med en nostalgisk actionpackad ljudbild smälter mina öron fullständigt och får mig att vilja sätta låten på just repeat. Mest förtjust är jag i den snygga kontrasten mellan slicka verser och ösiga refränger. Det aktuella släppet kommer finnas på artistens kommande EP och handlar om att man tappat kärleken i en relation men blundar för sanningen och fortsätter på samma bana.

Dolby Atmos

”Jag tror att det är väldigt lätt att fastna i en loop. Ibland tänker man inte på vad som faktiskt händer”.

yesPer.

Det är med spänning vi ser fram emot artisten kommande min-samling men så länge håller vi tillgodo med det aktuella släppet. 

yesPer.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.