Dags för ännu en poplåt signerad Maja Räihä.
Förlorar blir sångerskans fjärde i ordningen och ger oss härligt medryckande indiepop som kryddats av snygga stråkar och smittsam pianomelodi. Verkligen en låt som kommer träffa mitt i ditt pophjärta, det lovar jag. Sedan är texten härligt charmig när Maja sjunger om att vara bäst på att vara sist. Något ska man vara bra på och här är det hjärtlig självinsikt från artisten.

Svensk Pop Apple Music

Om singeln berättar Maja för bloggen:

Förlorar handlar om att vara den som aldrig är bäst på något men att hitta acceptans i det. Oavsett om det handlar om att förlora på brädspel eller aldrig prestera mer än halvdant på tentor, så känns det okej om man inser det innan någon annan hinner först.”

Förlorar är tagen från Majas kommande debut-EP Första Försöket som släpps i början av juni.

Maja Räihä

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011