Mungiporna åker upp och jag känner varma vårvindar fläktar när Andreas Sundström släpper Kom, bara kom! Låten är den senaste av en rad släpp innan artistens album Imorgon landar i juni. Instrumenteringen är organisk och tankarna förs till Håkan Hellströms Kom igen Lena! fast på skånska. Charmigt och popigt är detta en perfekt vårhymn med glatt budskap. Andreas har även den goda smaken att få avsluta med en tonartshöjning och vilken popfantast faller inte pladask för det!

Favoriter Apple Music

Andreas Sundström

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.