Med en synthig melodi som påminner om Heaven med Bryan Adams bjuder Tom Bandy & The Eternal Summer Break oss på varm och drömliknande sommarnostalgi med singeln The perfect lawn. En låt som helt enkelt handlar om en man och hans gräsmatta. Jupp, man kan göra låtar om allt, så varför inte om en man och hans gräsmatta?

Favoriter Apple Music

Produktionen är som sagt drömliknande med mjuka synthar och skön New Order-liknande basgång. Det är lo-fi-retropop och känns som en varm bris över trumhinnan.
Singeln släpps tillsammans med en musikvideo som spelats in Torrevieja, Spanien. Du hör och ser resultatet här nedan.

Följ Tom Bandy & The Eternal Summer Break på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011