Med en synthig melodi som påminner om Heaven med Bryan Adams bjuder Tom Bandy & The Eternal Summer Break oss på varm och drömliknande sommarnostalgi med singeln The perfect lawn. En låt som helt enkelt handlar om en man och hans gräsmatta. Jupp, man kan göra låtar om allt, så varför inte om en man och hans gräsmatta?

Popmuzik Popcast

Produktionen är som sagt drömliknande med mjuka synthar och skön New Order-liknande basgång. Det är lo-fi-retropop och känns som en varm bris över trumhinnan.
Singeln släpps tillsammans med en musikvideo som spelats in Torrevieja, Spanien. Du hör och ser resultatet här nedan.

Följ Tom Bandy & The Eternal Summer Break på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.