Med en synthig melodi som påminner om Heaven med Bryan Adams bjuder Tom Bandy & The Eternal Summer Break oss på varm och drömliknande sommarnostalgi med singeln The perfect lawn. En låt som helt enkelt handlar om en man och hans gräsmatta. Jupp, man kan göra låtar om allt, så varför inte om en man och hans gräsmatta?

Popmuzik Podcast

Produktionen är som sagt drömliknande med mjuka synthar och skön New Order-liknande basgång. Det är lo-fi-retropop och känns som en varm bris över trumhinnan.
Singeln släpps tillsammans med en musikvideo som spelats in Torrevieja, Spanien. Du hör och ser resultatet här nedan.

Följ Tom Bandy & The Eternal Summer Break på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.