Den 17-årige brittiska sångaren Alfie Templeman fortsätter att göra ett namn för sig själv med sina låtar. Senast vi hörde av honom var ju med EP:n Happiness in Liquid Form som släpptes i somras.
Nu är han aktuell med ny musik i form av singeln Forever isn’t long enough. Här bjuder Alfie oss på medryckande pop med funkig disco-känsla. Helt klart underhållande arrangemang som får oss att vilja dansa, samtidigt som Alfie gör det som britter gör bäst – ger oss en bitterljuv text.

Nordiska Favoriter

“Vissa dagar kan jag inte sluta att tänka på hur kort livet är och att man bara har begränsad tid att umgås med sina nära och kära. Djupt, eller hur? Ärligt så har jag gjort en hel drös låtar med titeln Forever isn’t long enough men denna känns mest meningsfull.

Jag är fortfarande alldeles för ung att ge någon råd om livet, men den här låten handlar om att jag upptäckt att ju längre bort du är ifrån dina minnen, ju närmare hjärtat hamnar de.” 

Till låten har Thomas Davis regisserat en färgsprakande och underhållande musikvideo som du definitivt inte får missa.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.