Den brittiska artisten Jay Moussa-Mann är just nu aktuell med hennes självbetitlade album, som bygger på temat att bryta upp med de konstruktioner som har hållit tillbaka sångerskan i flera år.

Följ på Apple Music

Från albumet kan du hör höra singeln The Greatest Escape (Ever). En Taylor Swift-doftande låt med härlig filmiskt frihetskänsla i arrangemanget. Feta trummor och bra driv fick mig att bli helt lycklig av denna låt.

Videon till låten är inspirerad av filmerna Thelma & Louise och The Fugitive och visst passar musiken perfekt till den underhållande videon?

Följ Jay Moussa-Mann:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011