Den brittiska artisten Jay Moussa-Mann är just nu aktuell med hennes självbetitlade album, som bygger på temat att bryta upp med de konstruktioner som har hållit tillbaka sångerskan i flera år.

Svensk Pop

Från albumet kan du hör höra singeln The Greatest Escape (Ever). En Taylor Swift-doftande låt med härlig filmiskt frihetskänsla i arrangemanget. Feta trummor och bra driv fick mig att bli helt lycklig av denna låt.

Videon till låten är inspirerad av filmerna Thelma & Louise och The Fugitive och visst passar musiken perfekt till den underhållande videon?

Följ Jay Moussa-Mann:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.