Emma Grankvist och hennes musikprojekt eee gee imponerade på en enad musikkår och sina fans med albumet Winning, som släpptes i fjol.
Nu är den danska artisten tillbaka med den funkiga singeln Perfect 10. En låt som är ett samarbete med den australiensiska funklegenden Harvey Sutherland och resultatet är verkligen glimrande.

Svensk Pop Apple Music

Upplyftande soulig pop med disco och funkiga inslag där glittrande synthar och ett behagligt beat möter sångerskans mjuka popröst. Svårt att inte falla hårt för detta vill jag lova. Lägg sedan till den positiva texten när eee gee sjunger om det där perfekta förhållandet som är 10 av 10.

Musikvideon till Perfect 10 är regisserad av eee gees hovfotograf och filmare Niklas Vindelev. I videon kan vi se Emma dansa tillsammans med danske balettdansaren Oliver Starpov.

eee gee

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011