Emma Grankvist och hennes musikprojekt eee gee imponerade på en enad musikkår och sina fans med albumet Winning, som släpptes i fjol.
Nu är den danska artisten tillbaka med den funkiga singeln Perfect 10. En låt som är ett samarbete med den australiensiska funklegenden Harvey Sutherland och resultatet är verkligen glimrande.

Popmuzik in Dolby Atmos

Upplyftande soulig pop med disco och funkiga inslag där glittrande synthar och ett behagligt beat möter sångerskans mjuka popröst. Svårt att inte falla hårt för detta vill jag lova. Lägg sedan till den positiva texten när eee gee sjunger om det där perfekta förhållandet som är 10 av 10.

Musikvideon till Perfect 10 är regisserad av eee gees hovfotograf och filmare Niklas Vindelev. I videon kan vi se Emma dansa tillsammans med danske balettdansaren Oliver Starpov.

eee gee

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.