N.O.A.H är en trio från Irland som består av vännerna Ryan Hill, Adam Rooney och Ronan Hynes. Om namnet känns bekant så beror det på att bandet lånade det från just sagokaraktären Noah. Du vet berättelsen om mannen som byggde en ark för alla djuren när en flod kom.

Favoriter Apple Music

Först ut med indiepopbandet är låten Shine. En energifylld låt om att ta sig ut på en resa som i detta fallet får representera livet. Kan definitivt vara något för fans av arenapop i allmänhet och U2 i synnerhet skulle jag säga.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.