N.O.A.H är en trio från Irland som består av vännerna Ryan Hill, Adam Rooney och Ronan Hynes. Om namnet känns bekant så beror det på att bandet lånade det från just sagokaraktären Noah. Du vet berättelsen om mannen som byggde en ark för alla djuren när en flod kom.

POPMUZIK LOVER 2

Först ut med indiepopbandet är låten Shine. En energifylld låt om att ta sig ut på en resa som i detta fallet får representera livet. Kan definitivt vara något för fans av arenapop i allmänhet och U2 i synnerhet skulle jag säga.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011