Per Gessle – Här kommer alla känslorna (på en och samma gång)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Sommaren 2003 var Per Gessles sommar. Inget nytt under solen kan man tycka då Gyllene Tider ofta varit synonymt med den svenska sommaren. Men 2003 var året som Gessle släppte singeln Här kommer alla känslorna (på en och samma gång). En låt som lite blivit synonym med soloartisten Gessle sedan dess.

Här kommer alla känslorna (på en och samma gång) hamnade på en förstaplats på den svenska singellistan den 11:e Juli där den cementerade sig under åtta veckor. Det dröjde hela 23 veckor innan låten tillslut lämnade singellistan. Den var även med på Svensktoppen i hela 41 veckor, varav 22 av dem var på förstaplats. Så popgeniet Gessle visste vad han gjorde när han gjorde ren och äkta pop.

Året därpå fick låten an Grammis för bästa låt samt en Rockbjörn i kategorin Årets svenska låt.

Själv tycker jag ju att låten var lysande från första lyssningen. Med sin galloperande produktion av Gessle, Clarence Öfwerman och Christoffer Lundqvist är det verkligen om känslorna bokstavligen kommer rusande mot en. Jag var även väldigt förtjust i albumet Mazarin som låten var tagen ifrån. Efter de ganska halvhjärtade albumen The World According to Gessle samt The Lonely Boys som var ett samarbete med Nisse Hellberg, var det skönt med Gessle på svenska och framförallt med riktigt bra poplåtar i bagaget.Få ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem.

Bli Patreon-medlem
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.