Jag har aldrig varit ett superstort fan av Jerry Williams. Respekterat honom har jag gjort, men jag kan inte minnas att jag någonsin lyssnat på ett helt album med artisten.
Men en låt som jag dock tycker är lysande då som nu som alltid är hans hit Did I tell you från albumet JW som släpptes 1989.

Nordiska Favoriter

Den 22:a Februari tågade Did I tell you in på den svenska topplistans förstaplats och puttade ner Neneh Cherrys ikoniska hit Buffalo Stance och cementerade sig där i hela sex veckor. Det blev med andra ord Jerrys första och enda listetta som soloartist. Kanske inte konstigt att det var just den låten som fångade mig när det begav sig. Låten samt albumet fick Jerry att nå ut till en större och yngre publik. Det finns till och med en klubbremix på låten på albumet för den som vill ha lite mer untz, untz. Så en lysande marknadsföring av Universal, samt en riktigt bra låt.
När året sedan summerades fick JW en Grammis för Årets LP.

Låten skrevs av Gavin Povey och Augie Meyers och producerad av Ola Håkansson, Anders Hansson och Mats A. Lindberg.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011