Det blir ju inte mycket hip-hop i bloggen. Men när Queff samarbetar med Jack Moy på singeln Plus. Minus. Noll. var det ju självklart att ha med detta. Bra melodi och hitkänsla som fick låten att bli mer hip-pop för min del, vilket jag uppskattar. Sedan att det även är en touch av gospel i produktionen gjorde ju att låten blev ännu mer intressant tyckte jag allt.

Följ på Apple Music

Låten i sig handlar om att våga leva sitt liv till fullo och att inte tyngas av sina gamla synder. Den vill förmedla ett hopp och en känsla av att det aldrig är för sent att försöka förbättra sitt karmakonto.

Men du. Även om hip-hop inte är din starkaste gren, så tyckte jag absolut att du ska ge denna en lyssning. Du kommer – som jag – att bli positivt överraskad.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.