Tycket detta var ett lika lysande som oväntat samarbete. Carly Rae Jepsen bjuder in Rufus Wainwright för att leverera duetten The loneliest time från sångerskans kommande album med samma namn, som släpps den 21:a Oktober. Låten i sig är producerad av Kyle Shearer som även varit med och skrivit den tillsammans med sångerskan och Nate Cyphert. Resultatet är en härligt discodoftande poplåt som varje gång jag hör den får mig på det bästa humöret.

Popmuzik Podcast

Videon är helt magisk och härligt inspirerad av den franske regissören Georges Méliès. Du vet, han som gjorde filmen Resan till månen 1902 där man landar med en raket rakt in i ögat på gubben i månen. Men här är allt mer färgsprakande och… disco. Älskar!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011