Louis Tomlinson har hamnat lite i skuggan av sin gamle bandpolare Harry Styles, som får anses vara världens största artist 2022 med albumet Harry’s House samt singeln As it was som cementerat sig på topplistorna världen över.

Nordiska Favoriter

Nu är det dock dags för Louis att ställa sig i rampljuset igen för att följa upp albumet Walls från 2020 vilket han gör med Faith In The Future den 22:a November. Först ut från det albumet är singeln Bigger than me som släpps idag. En gitarrdriven poplåt med en emotionell vers som blommar ut i en stor och arenadoftande refräng. Allt producerat av Mike Crossey som även jobbat med The 1975 och Wolf Alice.

Om singeln berättar Tomlinson för bloggen:

”Det var mitt första ögonblick av spänning att göra den här skivan, och där det kändes att vi var inne på något som hedrar liveshowen.
Jag har alltid strävat efter att vara en väldigt normal, ödmjuk person i det här livet, men det finns en linje till det och ett ansvar som kommer från att vara i den här positionen. Jag insåg genom att göra dessa liveshower vad det betyder för mina fans och hur allt jag gör är större än mig. Det är nästan att bli myndig för mig själv och lägga åsikter om mig själv i bakhuvudet och tänka på vad det potentiellt betyder för andra människor.”

Visst låter det lovande för albumet?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.