Då var det dags för ännu en debutant att göra entre här i bloggen. Det är 21-åriga Elvira som efter år i band och som låtskrivare åt andra beslutat sig för att stå på egna ben och släppa musik under eget namn. Först ut är singeln Envious. En funkig och skön poplåt med discokänsla. Riktigt nice skulle jag säga.

Apple Music

Om låtens handling berättar Elvira för bloggen:

Envious är skriven om en person som aldrig kunde ge cred eller uppmärksamhet åt andra än sig själv och jag var tvungen att skriva om det för det gick mig på nerverna.”

Videon till Envious är inspelad i sångerskan gamla lägenhet i norska Lillehammer och bjuder på solo-discodans och marshmallows.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.